Nieuws

PvdA maakt brochure minimaregelingen

door Doris Goosen op 20 februari 2017

De PvdA werkgroep Armoede heeft een brochure gemaakt, waarin alle landelijke en lokale regelingen uitgelegd staan, waar minima een beroep op kunnen doen. Uit een thema-avond, georganiseerd door de werkgroep armoede van de PvdA Noordwest Veluwe bleek namelijk dat deze regelingen vaak onbekend zijn.

Deze brochure is afgelopen vrijdag door raadslid Laurens de Kleine uitgereikt aan Marjan van Noordennen van Nel’s Kledingservice. De brochures zijn ook verspreid onder alle regionale organisaties die regelmatig met minima te maken hebben, zoals de voedselbank en ZorgDat. Belangstellenden kunnen bij deze organisaties de brochure krijgen.

U kunt de brochure ook hier downloaden.

2 Responses to “PvdA maakt brochure minimaregelingen”

 1. Agnes Bergevoet schreef:

  En nu nog de vergoeding voor een verplichte ID kaart…
  Il ben al dik een jaar geld bij elkaar aan het sprokkelen om mijn verlopen ID kaart te vernieuwen…
  Maar er komt steeds wel weer wat tussen…
  De staat verplicht mij om deze te hebben…
  Dan zouden ze deze ook moetsn verstrekken voor de mensen die het echt niet redden…
  Als ik straks mijn ziekenhuis pasje miet vernieuwen heb ik een geldige ID kaart nodig…
  En dat red ik dus echt niet…
  Nou dan gaat ook mijn gezondheid er nog verder op achteruit…