Door Laurens de Kleine op 9 maart 2015

Geen nieuwe onzekerheid voor burgers

Onder dit motto trekt de PvdA over de Noordwest Veluwe op zaterdag 14 maart. De afdelingen van de PvdA gaan zaterdag met een bus slingerend over de Noordwest Veluwe. Hierbij doen ze alle plaatsen aan in het gebied.

Vertegenwoordigers van de PvdA uit deze afdelingen, inclusief de Harderwijkse kandidaat Laurens de Kleine en het huidige PvdA-Statenlid Mijnke Bosman, zullen met ondersteuning van de Hattemse Blaaskapel “De Hanewakkers” een toer maken door de centra van Hattem, Wezep, Elburg, Nunspeet, Heerde, Epe en Harderwijk. De afdelingen zijn er trots op dat het goed werken en wonen is in Gelderland. De PvdA heeft in de provincie Gelderland hier al jaren aan bijgedragen, en dat mag bij deze verkiezingen wel benoemd worden.

De economie trekt weer aan en vooral nu wil de PvdA met provinciaal geld bijdragen aan het verdere groei. De forse ingrepen die de afgelopen jaren noodzakelijk waren hebben geleid tot deze groei. De PvdA roept de stemmers op om te kiezen voor stabiliteit. De provincies kunnen hier stevig bij helpen. Met de ondersteuning van de blaaskapel “De Hanewakkers” zullen de bezoeken aan de verschillende plaatsen een luchtige noot voor de toekomst meekrijgen.

De opzet van de toer is aandacht voor de verkiezingen. Als mensen een toelichting willen krijgen op waarom niet nog meer miljarden bezuinigen, dan gaan we toelichtingen niet uit de weg. Zaterdagochtend start de busslinger om 10:00 uur in het Centrum van Hattem. Achtereenvolgens zullen Wezep, Elburg, Nunspeet, Heerde, Epe en Harderwijk bezocht worden.

Laurens de Kleine

Laurens de Kleine

Laurens de Kleine is geboren in Ermelo, 38 jaar samen met Henriette en heeft samen met haar twee 2 kinderen. Matthijs, een 24-jarige student Economische Geografie aan de Universiteit van Utrecht en Robin, een 21-jarige student Social Studies aan de Hogeschool van Utrecht. Laurens heeft in Driebergen zijn opleiding gevolgd aan Hogeschool (voorheen Sociale Academie)

Meer over Laurens de Kleine