Door Wilco Bos op 23 februari 2015

PvdA Gelderland zet zich in voor intercitystation

“Harderwijk verdient een intercitystation”, aldus Peter Kerris, lijsttrekker van PvdA Gelderland, “niet alleen op basis van het aantal instappers, maar ook omdat Harderwijk belangrijk is voor de economie op de Noord-West Veluwe”. Om dit kracht bij te zetten zal Peter Kerris samen met PvdA Tweede Kamerlid Duco Hoogland en oud-wethouder en kandidaat statenlid Laurens de Kleine symbolisch een bord “Intercitystation” plaatsen bij station Harderwijk. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 27 februari om 12:15u.

De Gelderse PvdA zal zich in de Provinciale Staten sterk maken voor Gelderse cofinanciering van een keervoorziening en derde spoor in Harderwijk. Deze voorzieningen zijn noodzakelijk om de verbinding tussen Harderwijk en de randstad te verbeteren.

Wilco Bos

Wilco Bos

Wilco Bos is fractievoorzitter van de PvdA fractie. In de afgelopen periode was Wilco Bos is fractieopvolger. In deze functie heeft hij zich onder meer sterk gemaakt voor een koopzondag, het wegwerken van de wachtlijsten bij huurwoningen en meer aandacht voor verkeersveiligheid en heeft hij zich ingezet als vrijwilliger voor de voedselbank. Daarvoor was hij

Meer over Wilco Bos