Door Doris Goosen op 20 februari 2017

PvdA maakt brochure minimaregelingen

De PvdA werkgroep Armoede heeft een brochure gemaakt, waarin alle landelijke en lokale regelingen uitgelegd staan, waar minima een beroep op kunnen doen. Uit een thema-avond, georganiseerd door de werkgroep armoede van de PvdA Noordwest Veluwe bleek namelijk dat deze regelingen vaak onbekend zijn.

Deze brochure is afgelopen vrijdag door raadslid Laurens de Kleine uitgereikt aan Marjan van Noordennen van Nel’s Kledingservice. De brochures zijn ook verspreid onder alle regionale organisaties die regelmatig met minima te maken hebben, zoals de voedselbank en ZorgDat. Belangstellenden kunnen bij deze organisaties de brochure krijgen.

U kunt de brochure ook hier downloaden.

Doris Goosen

Doris Goosen

  Doris Goosen is theaterregisseur en -maker, sinds 2000 met eigen theaterbureau “Courage, kunst in veranderen”. In 2015 regisseerde zij het Harderwijkse podiumspektakel “Stadsgezichten”. Ze is al 24 jaar regisseur en artistiek leider van de Theaterwerkplaats. Als vrijwillgerster werkte zij bij Vluchtelingenwerk als Taalmaatje, werkte ze mee aan Wereldwijven, een project voortgevloeid uit platform Samen

Meer over Doris Goosen