Door Wilco Bos op 17 oktober 2017

Rode taart voor Frits Sparnaaij

Frits Sparnaaij ontving de Rode Taart uit handen van raadslid Laurens de Kleine

Frits Sparnaaij ontving de Rode Taart uit handen van raadslid Laurens de Kleine

Van ras Aalsmeerder tot echte medewieker, altijd als vrijwilliger in de weer om Harderwijkers in beeld te brengen. Dat is Frits Sparnaaij, die altijd klaar staat voor de Harderwijkse gemeenschap. Op social media steekt hij zijn mening niet onder stoelen of banken. Met zijn vlogs geeft hij een mooi inkijkje in de politiek en de samenleving.

Met de Rode Taart wil de PvdA Harderwijkse vrijwilligers in het zonnetje zitten. Mensen die heel hard werken en zo de samenleving een stukje mooier maken. Frits gaf gelijk aan dat hij de eer eigenlijk moest delen met zijn vaste compaan Johan Ramon, waarmee hij samen het onvermoeibare reportersduo van HK13TV vormt.

Na de taart in ontvangst genomen te hebben wilde Frits de politiek ook een boodschap meegeven: vergeet de minima niet. En zet ook de mensen in zonnetje die zich hier dag en nacht voor inzetten, zoals Mensen in Nood, de voedselbank en Nel’s kledingsservice.

Frits Sparnaaij ontving de Rode Taart uit handen van raadslid Laurens de Kleine en Wilco Bos

Wilco Bos

Wilco Bos

Wilco Bos is fractievoorzitter van de PvdA fractie en lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. In het dagelijks leven is hij getrouwd met Karin, vader van twee kinderen en werkt hij als projectleider en adviseur op het gebied van duurzame mobiliteit bij Royal HaskoningDHV, een internationaal advies- en ingenieursbureau. Wilco is actief als mantelzorger en heeft

Meer over Wilco Bos