Rode Taart voor de Wereldwinkel

Door Wilco Bos op 17 maart 2018

De wereldwinkel in Harderwijk zit natuurlijk op een schitterende locatie. Tegenover de Houtwalgarage is de winkel goed zichtbaar voor het winkelend publiek. De winkel zelf staat vol met fairtrade producten, die ondernemers in de derde wereld helpen om een bestaan op te bouwen. De verkopers in de winkel zijn allemaal vrijwilligers, die meestal één of twee dagdelen in de week werken.

Vanwege de mooie doelstelling van de winkel en de grote groep vrijwilligers brachten Jan Albert Kram, Laurens de Kleine en Wilco Bos vandaag een Rode Taart naar de wereldwinkel, om deze vrijwilligers en hun mooie werk extra in het zonnetje te zetten!

Wilco Bos

Wilco Bos

Wilco Bos is fractievoorzitter van de PvdA fractie en lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. In het dagelijks leven is hij getrouwd met Karin, vader van twee kinderen en werkt hij als projectleider en adviseur op het gebied van duurzame mobiliteit bij Royal HaskoningDHV, een internationaal advies- en ingenieursbureau. Wilco is actief als mantelzorger en heeft

Meer over Wilco Bos